U Suhopolju otvoren fitness centar: Moderna teretana ispod suhopoljskog stadiona namijenjena je i sportašima i rekreativcima

U sklopu sportsko-rekreativnog kompleksa danas (subota) je u Suhopolju otvoren fitness centar. Otvoren je u suradnji Bodybuilding kluba Olymp Suhopolje i Boossporta Virovitica i bit će dostupan, kako sportašima, tako i ostalim mještanima. Otvorenju su nazočili načelnik općine Siniša Horvat i vlasnik Boossporta Željko Boos.

-Otvorili smo jedan lijepi sadržaj koji će koristiti svima koji žele svoj život podignuti na višu razinu, a nadam se da će takvih korisnika biti puno – rekao je Željko Boos i pozvao sve zaljubljenike u sport, ali i ostale da svoj život usmjere na ono najvažnije – na održavanje zdravlja.

IMG 3604 Custom

Novootvorena teretana nalazi se ispod tribina suhopoljskog stadiona i opremljena je modernim spravama.

-Nakon otprilike 7 godina neslužbenog postojanja sportskog duha i volje za bavljenjem fitnessom i bodybuildingom, gdje se šačica ljudi u neadekvatnim uvjetima bavila tim sportom, napokon imamo priliku dati im novi mjesto, ali kako njima, tako i svim ostalima koji se odluče učiniti nešto dobro za sebe i svoje zdravlje – rekao je Siniša Horvat i zahvalio Boossportu Virovitica na suradnji, a posebno Željku Boosu i njegovim sinovima Karlu i Marku na ukazanom povjerenju, volji, želji i uloženom znanju u realizaciji ovog hvalevrijednog projekta.

IMG 3576 Custom

NOVA ULAGANJA U SPORT

-Što se tiče daljnjih planova i ulaganja na području ovog sportsko-rekreativnog kompleksa slijede dodatni radovi ispred samog ulaza u fitness centar. Namjeravamo taj prostor dodatno zaštiti nadstrešnicom, a prilaznu stazu prema fitness objektu ćemo u vrlo kratkom razdoblju opremiti rasvjetnim tijelima kako bi vidljivost do samog objekta u večernjim satima bila veća – rekao je Horvat i najavio energetsku obnovu stadiona.

– I same prostorije nogometnog kluba Suhopolja, zajedno sa stadionom, jedan su brend kojim se itekako ponosimo, a u skoroj budućnosti će biti dodatne izmjene u vidu energetske obnove te nam slijedi adaptacija stare tribine kako bi zasjala u novom ruhu. Ne smijemo zaboraviti da nogometni klub broji preko stotinjak članova i naravno cilj je našim najmlađima omogućiti bavljenje sporta u jednom kvalitetnom i modernom organiziranom kompleksu – ističe Horvat. (www.icv.hr, vb)

[g-gallery gid=”582820″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content