Udruga umirovljenika MO Sveti Đurađ i dalje nastavlja s uspješnim radom

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ jučer (subota) je održala redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik udruge Darko Brljević podnio izvješće o radu u prošloj godini te predložio i plan rada za buduće razdoblje, koji su na skupštini jednoglasno usvojeni. Tom prigodom predsjednik Brljević obavjestio je članstvo da je dosadašnji tajnik udruge Ivan Tomljanović zbog zdravstvenih razloga podnio ostavku na to mjesto, a za novog tajnika izabran je Ivan Sabo. Osim toga u Izvršnom odboru udruge od sada će članica biti i Margita Toplak.

IMG 20200222 181518 800x600 1

Rad udruge najviše se odnosi na humanitarne aktivnosti, brigu i skrb o svakom članu. Uz redovna druženja, za članove udruge tijekom godine redovno je organizirano i niz izleta i ostalih druženja kojima se žitelji treće životne dobi i najviše raduju. Osim tog ova vrijedna udruga svake godine redovno sudjeluje u svim manifestacijama koje organizira MO Sveti Đurađ i zajedno sa tamošnjom braniteljskom udrugom, čini okosnicu uspješne realizacije mnogih kulturnih i zabavnih događaja.

Dobar rad članovima udruge, osnovane 2006. godine, a koja danas broji oko 60 članova uz predstavnike susjednih umirovljeničkih udruga poželjela je u ime Grada Virovitice zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek Golinac, predsjednik MO Sveti Đurađ Ivan Čavarušić, predsjednik Koordinacije umirovljeničkih udruga Stjepan Virag i drugi. Nakon Skupštine, za sve članove i njihove goste organiziran je domjenak i druženje uz glazbu, ples i dobro raspoloženje. (www.icv.hr, bs) 

[g-gallery gid=”581315″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content