ULAGANJE U SPORT Općina Suhopolje prijavila projekt multifunkcionalnog igrališta za mali nogomet i tenis

Malonogometni i dva teniska terena – omogućit će to na jednom mjestu Multifunkcionalno igralište u Suhopolju. Riječ je o projektu Općine Suhopolje koji je prijavljen početkom ove godine u suradnji sa županijskom Agencijom za regionalni razvoj VIDRA-om.

– Potrudili smo se dodati jedan novi sadržaj kako stadionu, tako i u konačnici Centru za posjetitelje – Dvorcu grofa Jankovića. Projekt smo nominirali prošlog tjedna Uredu za šport Republike Hrvatske. Natkriveni objekt koristit će se paralelno te će biti dostupan i u ljetnim i u zimskim mjesecima. To je obogaćivanje turističke ponude koje će zasigurno pridonijeti većem broju posjeta sportaša i svih rekreativaca na našem području – ističe načelnik Siniša Horvat. Vrijednost prijavljenog projekta izgradnje i opremanja je milijun kuna. Ured za šport Republike Hrvatske konačne će rezultate objaviti u razdoblju od dva-tri mjeseca.

siniša horvat 696x464 Custom

DODATNI SADRŽAJ

Dok jedan projekt počinje, drugi je već u fazi završetka. Početkom kolovoza prošle godine krenuli su dodatni radovi na sportsko-rekreativnom kompleksu koji ima funkciju turizma, ali i samog Dvorca te uključuju stadion i fitness centar.

– U sklopu sportsko-rekreativnog kompleksa ovih dana očekujemo službeno otvorenje Fitness centra, jednog od najmodernijih izdanja na području naše županije u suradnji Bodybuilding kluba Olymp Suhopolje i Boossporta Virovitica, renomiranog imena na području naše županije – govori S. Horvat te zahvaljuje Željku Boosu na ovom sjajnom pothvatu, važnom za općinski sport. Najavljuje uređenje Stadiona „Park“ te sportsko-rekreativnog kompleksa koji će dobiti dodatne šetnice, a koje će povezati Dvorac, multifunkcionalno igralište i Fitness centar. (www.icv.hr, vb)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content