Velik broj članova na godišnjoj skupštini Udruge navijača GNK Dinamo Orahovica, novi-stari predsjednik Damir Najmenik

Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica održala je izvještajno-izbornu skupštinu, na kojoj se okupio velik broj navijača i članova od Osijeka do Slatine.

U plavom ambijentu, kroz prezentaciju, izvješće o radu podnio je predsjednik Udruge i povjerenik Dinama za Orahovicu Damir Najmenik, naglasivši kako je Udruga uz osnovni cilj, a to je praćenje, navijanje i promocija GNK Dinamo, i u prošloj godini odradila niz sadržaja na temelju humanosti, domoljublja…

-Pohodili smo gotovo sve Dinamove utakmice u Europi i kod kuće, bili vjerna podrška svom klubu na svakom koraku. Paralelno noseći veliki transparent s Dinamovim grbom i velikim natpisom Orahovica, promovirali smo svoj grad diljem Europe i Lijepe Naše. I prošle godine humano smo djelovali, pomogli humanitarnoj akciji za malog Marka Bogdanića, pomagali ljudima u potrebi, pomogli memorijalnom braniteljskom turniru u Dolcima, a također smo bili dio obljetnica događaja iz Domovinskog rata, za Dan Svih Svetih zapalili lampione za poginule branitelje te kao i svake godine posjetili Vukovar u dane sjećanja te se poklonili njegovim žrtvama – rekao je Najmenik te posebno izdvojio kako su Udruga i njezin rad iznimno cijenjeni od strane GNK Dinamo, za što je u 2019. stiglo i jedno posebno priznanje:

Skupština Udruge navijača Dinama 1 Damir Najmenik Custom e1582377365900

-Dinamo nas cijeni i poštuje, a dokaz tome je i osnivanje nove humanitarne zaklade u sklopu Dinama pod nazivom “Nema predaje”, u kojoj sam ja kao predsjednik orahovačke Udruge, predstavnik svih Dinamovih navijača u Hrvatskoj. Velika je to čast i ponos kako za mene osobno, tako prije svega za udrugu i sve njene članove – zaključio je Najmenik.

Nakon podnošenje svih ostalih izvješća, uslijedio je izborni dio skupštine u sklopu kojeg je jednoglasno potvrđeno novo vodstvo udruge koje čine Damir Najmenik i dalje kao predsjednik te Ivica Unferderber kao dopredsjednik i Vladimir Grgurić kao tajnik, odnosno Ivan Grgurić kao rizničar, dok su u novi Upravni odbor izabrani Zorislav Milković, Yaser Yahya, Alen Kadežabek, Miro Baltić, Tomislav Pernar, Milan Cigler i Mario Kršćanski, dok novi Nadzorni odbor čine Snježana Konopek, Darko Čiš i Ivan Jurišić.

Skupština Udruge navijača Dinama 3 Custom

U planu rada za tekuće razdoblje novi/stari predsjednik Damir Najmenik naglasio je kako će Udruga i dalje ustrajati na dosadašnjim aktivnostima s naglaskom na praćenje voljenog kluba te posebno izdvojio kako će se u dogovoru s GNK Dinamom ponovno krenuti u organizaciju ili suorganizaciju Plave noći. Skupštinu su na kraju pozdravili u ime Grada Orahovice Lana Jurkin, predsjednik Reda vitezova Ružice grada Orahovica Vlado Grgić te član udruge iz Osijeka Ivan Aničić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content