Željko Lacko i dalje predsjednik Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Virovitičko-podravske županije

Jučer (nedjelja) je održana redovna izvještajna te ujedno i izborna skupština Udruge dijaliziranih i transplantiranih bubrežnih bolesnika Virovitičko-podravske županije.

Nakon okupljanja i utvrđivanja kvoruma, predsjednik udruge Željko Lacko pozdravio je sve prisutne te predložio Dnevni red koji je jednoglasno usvojen, dok se nakon uvodnog govora predsjednika okupljenima obratila glavna sestra Opće bolnice Virovitica Lidija Knapić, koja je u kratkom izlaganju izrazila pozitivne utiske i uspješnost suradnje s udrugom.

Izvještaj o radu Udruge za 2019. podnio je predsjednik Udruge koji je naglasio sve aktivnosti koje su se uspješno odradile prošle godine, dok je financijsko izvješće podnio blagajnik Željko Živković zaključivši da je protekla godina završila u financijskom plusu. Izvješće Nadzornog odbora podnio je tajnik Damir Bedeković, podneseni izvještaji jednoglasno su prihvaćeni, dok na rad udruge u protekloj godini nije bilo primjedbe.

Djelatnik Odjela za hemodijalizu Opće bolnice Virovitica, Matija Matoković, održao je dva zanimljiva predavanja o prehrani dijaliziranih pacijenate te pravilnoj njezi arterio-venskog pristupa koje su svakako bile korisne za sve prisutne članove udruge.

Potom je na red došao izbor tijela Udruge, zbog skorog isteka mandata sadašnjim tijelima. Tako, treći put za redom članovi tijela upravljanja Udrugom ostaju isti, članovi na čelu s predsjednikom i likvidatorom Željkom Lackom, podpredsjednikom Josipom Barišinom, te tajnikom Damirom Bedekovićem, dobili su povjerenje za obavljanje dužnosti u periodu od naredne četiri godine. (www.icv.hr, mr)

[g-gallery gid=”581509″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content