“Dan energetske učinkovitosti u Virovitici” 10. ožujka u Gradskoj knjižnici i čitaonici

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u svojstvu regionalnog koordinatora u utorak 10. ožujka u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici organizira „Dan energetske učinkovitosti u Virovitici“ s početkom u 16:00 sati. U sklopu „Dana energetske učinkovitosti u Virovitici“ predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja predstavit će svoj rad i ulogu te Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Energetska obnova višestambenih zgrada“, dok će predstavnici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost predstaviti svoj rad i ulogu te Program „Energetska obnova obiteljskih kuća“.

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Razvojna agencija VTA i GRAS-Gradska razvojna agencija Slatine predstavit će projekte energetske obnove koji su do sada provedeni na području Virovitičko-podravske županije.

Pozivaju se svi zainteresirane građane, kao i predstavnici stanara i upravitelji zgrada da prisustvuju konferenciji, s početkom u 16:00 sati,  kako bi dobili sve informacije o energetskoj obnovi višestambenih zgrada i obiteljskih kuća i pravovremeno se pripremili za nadolazeće javne pozive za sufinanciranje istih. (ravidra.hr)

logaciiiiii

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content