DANONOĆNO NA USLUZI PACIJENTIMA Liječnici, medicinsko osoblje, vozači – uvijek spremni pomoći

Od prvog dana na prvoj liniji obrane od koronavirusa su naši liječnici, medicinske sestre i tehničari, vozači hitne pomoći te sve medicinske službe. Nesebično vode brigu za svakog pacijenta kako bi mu se na vrijeme pružila potrebna pomoć, savjet i kvalitetna medicinska skrb. Mijenjaju se pravila, pooštravaju mjere, uvode nove zabrane i preporuke, no njihov posao ostaje isti – biti brz, stručan, učinkovit jer je na kocki ono najvrijednije – ljudski život.

Svjedoci smo kako upravo medicinske službe, kada situaciju dodatno otežaju neprilike kao loše vrijeme, potresi i slično, uvijek sačuvaju hladnu glavu i toplo srce kako bi pacijentu bili ne samo stručna podrška, nego i ona ljudska pomoć koja im je u tom trenutku jednako važna, slamka spasa u vremenu nesigurnosti.

heroji bolnica Custom
Foto: K. Toplak

Hvala svima zaposlenima u Općoj bolnici Virovitica, Zavodu za hitnu medicinu Virovitičko-podravske županije, Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije (pedijatri, obiteljski liječnici i stomatolozi), ostalima u sustavu zdravstva, hvala i svim čistačicama, kuharicama, svima što ustrajete na prvim linijama, žrtvujući i vlastito zdravlje, svoju obitelj i svakodnevno se dajete za druge!
(www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content