FOTO Na malonogometnom turniru “Voćinsko proljeće” do naslova stigli Daruvar II i Voćin

U sportskoj dvorani Osnovne škole u Voćinu proteklog vikenda odigran je 6. turnir u malom nogometu za mlađe uzrasne kategorije “Voćinsko proljeće”.

Voćin je dva dana bio centar nogometa u mlađim uzrasnim kategorijama za pet susjednih županija. Prvog dana igrao se turnir u uzrastu U-11. Nakon natjecanja po skupinama i eliminacijskih utakmica, naslov najbolje ekipe osvojio je Daruvar II koji je u finalu bio bolji od Mladosti iz Pavlovaca. U susretu za treće mjesto Škola nogometa Batrina bila je bolja od Daruvara III 2:0.

viber image 2020 03 02 17 41 21

Drugi dan igrao je uzrast U–13. Najuzbudljivije je bilo u polufinalu, u kojemu je domaća ekipa svladala Slatinu. Mladi igrači Slatine brzo su se oporavili od poraza te su u utakmici za treće mjesto svladali Viroviticu. Finale je donijelo ogled Voćina i Škole nogometa iz Batrine. Utakmica je završila bez pobjednika, pa se prišlo izvođenju šesteraca u čemu je domaći sastav bio uspješniji rezultatom 3:1.

Medalje i pehare najboljim ekipama podijelili su načelnik općine Voćin Predrag Filić i predsjednik Nogometnog kluba Voćin Zdravko Volf.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”583192″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content