FOTO Odličan otpor Podgorja četvrtoligašu Slatini, dva crvena kartona i minimalna pobjeda Rezovca u Crncu

Vodeći županijski drugoligaš u skupini Zapad Gradina na svom terenu vodila je u susretu s Bratstvom iz Gornjeg Bazja 2:0 zgodicima Zvonimira i Hrvoja Juhasa. Gosti su poravnali, a strijelci su bili Gabrijel Palčić i Mario Pšihistal. Utakmica je završila rezultatom 2:2, pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca u čemu su uspješniji bili gosti konačnim rezultatom 8:7. Na vratima gostiju je bio iskusni igrač Valentino Ivanković.

Vodeća momčad 1. županijske nogometne lige Rezovac minimalno je pobijedio Crnac na njegovom terenu 1:0. Jedini zgoditak postigao je Željko Medić iz kaznenog udarca. Obje momčadi utakmicu su završile s po deset igrača. U domaćim redovima ranije na tuširanje je otišao Boris Biondić, a kod gostiju već standardno Silvijo Buzuk. Obojica su dobila po dva žuta kartona. Domaći igrač zbog preoštre igre, a gostujući zbog nesportskog ponašanja.

Mladost 1930. na svom terenu u Čađavici povela je pogotkom Marka Mudrog iz kaznenog udarca. Gosti iz Borove izjednačili su preko Darka Obžetića. U drugom dijelu Teo Matovina i Tomislav Holec donose gostima pobjedu i plasman u 4. kolo Kupa. Interesantno je da su gosti do preokreta došli s igračem manje, jer je teren zbog dva žuta kartona u 53. minuti morao napustiti Darko Obžetić. Oba je dobio zbog prigovora.

Voćin je “domaću” utakmicu sa Slogom iz Zdenaca igrao u Zdencima, zbog radova na nogometnom terenu u Voćinu. Zdenačka Sloga je vodila 3:0 i 4:1. Na kraju je došla do minimalne pobjede 4:3. Strijelci za Slogu su bili Mario Duspara dva puta te Alen Dedaj i Jurica Kiris po jednom, dok su golove za Voćin postigli Emanuel Jaković dva i Mateo Dokić jednog.

MG 6189

Slatina je bila bolja u Podgorju od domaćeg županijskog drugoligaša 2:0. Zgoditke su postigli dva Mateja: Šimek i Kupres. Domaća momčad propustila je nekoliko izglednih prilika za pogodak.

Mikleuš je pobijedio Dinamo na njegovom terenu u Četekovcu 2:1. Oba pogotka za Mikleuš je djelo Antuna Dunkovića, dok je strijelac za Dinamo bio Alen Šarec.

Četvrto kolo Županijskog nogometnog kupa igra se idućeg vikenda.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”582931″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content