Muškarac (36) ukrao škrabicu s novcem iz virovitičke crkve, snimila ga nadzorna kamera, a policija privela istu večer

U nedjelju poslijepodne društvenim mrežama munjevito se proširila objava Župe sv. Roka iz Virovitice. Naime, objavili su fotografije muškarca kako krade škrabicu s novcem iz crkve.

Molimo vas ukoliko vidite u crkvi ovoga gospodina koji je danas odnio kasicu iz crkve, da mu drugi puta pomognete jer su kasice zaista teške a čovjek još i šepa pa da si kičmu ne ozlijedi.

Objavljuje Župa svetoga Roka – ViroviticaNedjelja, 8. ožujka 2020.

Policijska uprava virovitičko-podravska objavila je danas (ponedjeljak) priopćenje u kojemu navode da su policijski službenici PP Virovitica nakon dojave o krađi započeli istragu te došli do saznanja da bi počinitelj mogao biti 36-godišnjak s područja Virovitice. Nakon toga su oko 21.55 sati muškarca pronašli i doveli u policijsku postaju.

– Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako se u škrabici nalazilo nekoliko tisuća kuna. Škrabica je pronađena odbačena u kanalu u Suhopolju s vidnim oštećenjima, otvorena je s nekoliko kovanica novca u unutrašnjosti. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 36-godišnjak počinio opisano kazneno djelo teške krađe. Ukupna materijalna šteta je oko 8000 kuna. Slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Virovitici – stoji u policijskom priopćenju. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content