VAŽNO! Obavijest Komunalnog Pitomača korisnicima usluge opskrbe plinom i vodom

Zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini uzrokovanih pojavom koronavirusa, Komunalno Pitomača d.o.o. obavještava korisnike usluge opskrbe plinom i vodom da će se za mjesec ožujak obračun potrošnje plina i vode vršiti na temelju dojave korisnika o stanju plinomjera i vodomjera te na temelju procjene za one koji ne dostave svoja stanja – stoji na službenim stranicama Općine Pitomača.

– Molimo korisnike usluge opskrbe da sami točno očitaju stanje svojeg plinomjera i vodomjera i to očitanje dostave u Komunalno Pitomača d.o.o. putem obrasca na web stranici: www.komunalno-pitomaca.hr za plin i www.vodakom.hr za vodu ili da jave na broj telefona: 033/782-202, počevši od 30. ožujka do 3. travnja od 7 do 15 sati – poručuju iz Komunalnog Pitomača.

Korisnicima usluge opskrbe plinom i vodom koji ne dostave stanja očitanja svojih brojila do navedenog roka, obračunati će se prosječna potrošnja iz prethodnog razdoblja te se naknadne reklamacije neće uvažavati nakon isteka roka naznačenog na obračunu.

(pitomaca.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content