Andrović: Ako se nastavi ovakav pozitivan trend u našoj županiji, tražit ćemo popuštanje pojedinih mjera koje bi pomogle našim obrtnicima i poduzetnicima

Već 16 dana zaredom Virovitičko-podravska županija je bez novooboljelih od bolesti COVID 19. Svi uzorci predani u zadnja 24 sata, bili su negativni na koronavirus. Do sada je testirano 165 osoba, za njih 163 nalaz je bio negativan. Područje naše županije i nadalje bilježi dvoje oboljelih supružnika koji više niti nemaju simptome koronavirusa, ali su još uvijek u samoizolaciji, a ona im se primiče kraju.

– Ako se nastavi ovakav pozitivan trend u našoj županiji, tražit ćemo popuštanje pojedinih mjera koje bi pomogle našim obrtnicima, poduzetnicima, trgovcima – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, najavili su dobru vijest i za ribolovce. S obzirom na brojne upite, stožer će donesti odluku o dozvoli rekreativnog ribolova na vodama Virovitičko-podravske županije kojima upravljaju športsko ribolovne udruge. Naravno, uz obvezu pridržavanje strogih mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content