Andrović: Želimo da VPŽ postane “jedna cjelina” za e-Propusnice, to je stimulans za gospodarstvo i nagrada za građane

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović nakon sjednice županijskog Stožera civilne zaštite iznio je inicijativu po kojoj bi područje Virovitičko-podravske županije postalo „jedna jedinstvena cjelina“ vezano za e-Propusnice.

– Virovitičko-podravska županija je sedamnaest dana bez novooboljelog od bolesti COVID 19. Naši stanovnici, uz zdravstvene djelatnike, policiju, vatrogasce, volontere crvenog križa, članove HGSS, članove stožera civilne zaštite, sve znane i neznane, sve se ovo vrijeme savjesno i odgovorno ponašaju i na tome im neizmjerno hvala. Jasno je kako nam je koronavirus promijenio živote, ali i jasno nam je kako moramo živjeti dalje, popuštati određene mjere, jer ljudi i gospodarstvo moraju živjeti – rekao je župan Andrović, naglasivši i daljnje pridržavanje mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata.

– Zato, želimo da Virovitičko-podravska županija postane „jedna cjelina“ za e-Propusnice kako bi naši građani mogli nesmetano putovati iz općine u općinu, iz grada u grad. To je stimulans našim gospodarstvenicima, obrtnicima, poduzetnicima, poljoprivrednicima, jer će im se tako olakšati život i gospodarska aktivnost. To je i nagrada našim građanima, jer ovakvih pokazatelja, vezanih za mali broj oboljelih, odnosno 17 dana bez novooboljelih nema nitko u Hrvatskoj, a to je ponajprije zasluga stanovnika cijele Virovitičko-podravske županije i svih onih koji brinu i skrbe za naše zdravlje – istaknuo je župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.

(vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content