FOTO Napreduju radovi na novom kružnom toku kod TVIN-a: Ovim projektom smanjit će se gužve i broj prometnih nesreća, krajnji rok za završetak radova 30. svibnja

U ožujku 2018. godine Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice izdao je investitoru, Hrvatskim cestama, građevinske dozvole za projekte koji uključuju gradnju kružnih tokova kod TVIN-a i Plodina.

U tijeku su radovi za prvi od dva spomenuta projekta, a riječ je o rekonstrukciji raskrižja Bilogorske i Vukovarske ulice s Ulicom Zbora narodne garde u Virovitici. Investitor u ovom projektu su Hrvatske ceste, a izvođač radova Ceste d.d. Bjelovar.

radovi rotor tvin 8

Lijepo i sunčano vrijeme ide “na ruku” radnicima, a trenutno su u tijeku radovi na sjevernom kraku (dio Ulice Zbora narodne garde prema gradu), gdje se izvode zemljani iskopi, zamjene instalacija, oborinska odvodnja, drenaže…

Na južnom kraku (dio Ulice Zbora narodne garde prema Milanovcu) se izvodi postava rubnjaka i tamponski sloj ceste.

radovi rotor tvin 2

Svi radovi izvode se prema planu, a krajnji rok za završetak radova je 30. svibnja. Ovim putem mole se građani da i dalje poštuju postavljenu privremenu prometnu signalizaciju. Ovaj projekt znatno će pridonijeti sigurnosti u prometu te smanjiti gužve i vrijeme čekanja na navedenom raskrižju, kao i broj prometnih nesreća.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”586055″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content