GRADSKA BLAGAJNA OPET RADI Marko: Dok je bila zatvorena, račune nisam plaćao

Danas (srijeda) je nakon više od mjesec dana otvorena Gradska blagajna. Građani ondje mogu platiti račune gradskih komunalnih tvrtki i institucija bez naknade. Od početka rada u 9 sati sakupilo se dvadesetak građana, koji su, poštujući sve mjere zaštite, čekali u redu kako bi platili svoje račune.

– Dio računa sam platila na drugom mjestu, jer nisam znala da blagajna opet radi. Pozdravljam ponovno otvaranje Gradske blagajne i smatram da je ona mogla svo ovo vrijeme raditi. Disciplinirani smo i držali bismo se mjera zaštite. Ovako smo na naknadama izgubili do tridesetak kuna u mjesec dana – rekla nam je jedna Virovitičanka.

IMG 3194 Custom

Dio sugrađana nije želio riskirati i čekati u redovima kod drugih institucija ili na kiosku, pa su plaćanje svojih računa za vodu, smeće, komunalnu naknadu i slično – odgodili.

-Ja račune, u vrijeme dok nije radila blagajna, nigdje nisam plaćao. Sada ih mogu ponovno ovdje plaćati bez naknade, svaka kuna uštede je važna i pozdravljam ponovno otvorenje, mislim da će se svatko držati svih mjera zaštite i razmaka, samo neka ostane otvorena i dalje – rekao je Marko Z.

Podsjećamo, Gradska blagajna ponovno radi po svom uobičajenom radnom vremenu:  ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 7 do 14 sati, a srijedom od 9 do 16 sati. Nužno je slijediti mjere zaštite, poštovati razmak i pravilo da u prostorima Gradske blagajne svoje račune u isto vrijeme može plaćati najviše dvoje ljudi. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content