Web platforma za OPG-ove: Udruga “Inovativni projekti” u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt “OPGovi Hrvatske”

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija pokrenula je projekt „OPGovi Hrvatske“.

Način funkcioniranja web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima. U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG.

Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija. Za primjer, izrađena je po jedna stranica za svaku županiju na temelju podataka prošlogodišnjih finalista nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG.

Misija je pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda.

Dok je vizija biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Dodatne informacije možete dobiti na: [email protected], broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici www.opgovi.hr

Upute za registraciju nalaze se OVDJE. 

Simulacija uredjaji 1

(hrvzz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content