I 17. DAN BEZ NOVOOBOLJELIH S područja Virovitičko-podravske županije u posljednja 24 sata testiran 21 uzorak

Na području Virovitičko-podravske županije, srećom, i dalje nema novooboljelih od koronavirusa, ovo je već 17. dan zaredom. Kako kažu iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije svi do sada testirani uzorci su negativni.

– U posljednja 24 sata, testiran je 21 uzorak i svi su bili negativni. Do sada je, na području Virovitičko-podravske županije, ukupno testirano 186 osoba, od čega je nalaz za njih 184 bio negativan. Dvoje pozitivnih supružnika više nema simptoma koronavirusa, no čekaju da im prođe vrijeme samoizolacije koja traje 28 dana – kažu iz Stožera te dodaju da će ako se nastavi ovakav pozitivan trend u županiji, tražiti popuštanje pojedinih mjera koje bi pomogle obrtnicima i poduzetnicima.

– Ovaj rezultat je rezultat svih vas i na tome vam neizmjerno hvala. Sve ovo vrijeme ste savjesni i odgovorni i zato već sedamnaest dana nemamo novozaraženih. No, iako su ovo dobre vijesti, ne smijemo se opuštati. Pridržavajte se mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata. Koronavirus nam je svima promijenila živote, ali i pravila ponašanja – kažu iz županijskog Stožera. 

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content