I dalje bez novooboljelih: Na području VPŽ ukupno testirano 96 osoba

Na području Virovitičko-podravske županije osmi dan zaredom nema novih pozitivnih na koronavirus. Oboljelih je i nadalje dvoje, oni se nalaze u kućnoj samoizolaciji, više nemaju simptome bolesti COVID-19 i na korak su do ozdravljenja. Do sada je na području naše županije testirano 96 osoba, a 94 nalaza su bila negativna, izvijestio je Stožer civilne zaštite Virovitičko-podravske županije.

U posljednja 24 sata, djelatnici Policijske uprave Virovitičko-podravske, na dežurnim punktovima u kontroli prometa prekontrolirali su više od 3 tisuće vozila i gotovo 4 tisuće ljudi, od kojih 14 nije imalo propusnice. Provjerili su i 21 osobu u samoizolaciji i sve su ju poštovale.

– Iako je danas „dobro biti negativan“, ostanite pozitivni, jer nakon kiše uvijek dolazi sunce. I nakon koronavirusa doći će bolji dani. Sunce nas mami van, no nemojte da nas lijepo vrijeme zavara. Poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni. Izdržali smo do sada, izdržimo i nadalje, jer ovo je bitka svih nas – poručili su iz Stožera i zahvalili svima koji poštuju epidemiološke i sigurnosne mjere. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content