Iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina isporučen prvi kontingent zaštitnih vizira: Dobili ih OB Virovitica i Zavod za hitnu medicinu VPŽ

– Hvala vam, to je ono što nam treba – zahvalili su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu VPŽ i Opće bolnice Virovitica dobivši zaštitne vizire koje su za njih, uz sufinanciranje Virovitičko-podravske županije, izradili u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina.

Zaštitne vizire je Zavodu za hitnu medicinu VPŽ i Općoj bolnici Virovitica uručio župan Igor Andrović, uz nazočnost načelnika Stožera civilne zaštite VPŽ i zamjenika župana Marija Klementa. Bio je tu i ravnatelj Opće bolnice Virovitica Dinko Blažević kao i ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu VPŽ, Lahorka Weiss. Ovo je prvi kontingent zaštitnih vizira iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina, jer je ova sigurnosna zaštita za zdravstveno osoblje namijenjena i za djelatnike Doma zdravlja VPŽ te Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok VPŽ. U Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina ukupno će u ovoj „prvoj epizodi“ isporučiti 1.000 zaštitnih vizira.

(vpz.hr)

[g-gallery gid=”586143″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content