MALI KREATIVCI Djeca iz Mini Unikata od kuće odradila uskrsnu radionicu

U Kreativnoj udruzi Unikat zbog pandemije koronavirusa trenutno nema druženja i radionica, ali ovim kreativcima dobrih ideja ne nedostaje. I dalje se „druže“ putem društvenih mreža gdje razmjenjuju slike radova, ideje i savjete te nastavljaju raditi u svojim domovima.

Kako se radionice za svaki događaj ili manifestaciju pripremaju dosta ranije, u udruzi su pripremili radionice za djecu povodom Uskršnjeg sajma i Viroexpa.

– Za djecu članove Mini Unikata složili smo paketiće s potrebnim repromaterijalima za radionicu na temu Uskrs. Roditelji su preuzeli paketiće uz propisane mjere opreza te su tako djeca zanimljivu uskrsnu radionicu odradila kod kuće. Slike radova nam šalju putem Viber brbljaonice koju je voditeljica Mini Unikata Sanda Štrković otvorila kao pomoć u komunikaciji s roditeljima. I u ovo vrijeme, kada su djeca kod kuće, pokušavamo ih maštovitim idejama potaknuti na kreativno stvaranje i promišljanje – kažu u Kreativnoj udruzi Unikat.

S obzirom na trenutnu situaciju, ističu kako im je u planu organizirati na isti način i radionicu za starije članove udruge.

(virovitica.hr)

[g-gallery gid=”586254″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content