MOĆNA KRILA 1234 VIROVITICE Tena Mioč Cabadaj i Ivana Kirin među vodećim igračicama na svojim pozicijama u 1. ligi

Na početku prvoligaške sezone rukometašice 1234 Virovitice su ostale bez krilnih igračica koje su sudjelovale u osvajanju naslova prvakinja u 2. ligi Sjever. Trener Vladimir Gašparac na Nikolinu Jezerčić i Maju Biuk nije ozbiljno računao zbog njihovih studentskih obveza, dok se Lorena Hrvoić teže ozlijedila nakon tri odigrana kola.

Oslonac su postale dvije odlične krilne igračice, koje su ljetos došle u klub. Obje su iz Pitomače. Riječ je o iskusnoj Teni Mioč Cabadaj, koja je igrala u prvoligaškoj konkurenciji u Đurđevcu, Pitomači i Bjelovaru te mladoj i izuzetno perspektivnoj Ivani Kirin.

Nakon 19 odigranih ligaških kola Tena je ukupno 13. strijelac lige. Vodeća je u tri kategorije po postignutim zgodicima s krila, prosjeku pogodaka s krila i ukupnom broju upućenih šuteva s krila. U dvije kategorije je sedma. To su postignuti zgodici iz kontri i broj upućenih šuteva iz kontre, dok je 10. po broju izborenih sedmeraca, a 11. je u ukupnom broju upućenih šuteva na gol.

MG 3775

Ivana Kirin je sedma po broju upućenih šuteva s krila, deveta je s brojem postignutih pogodaka s krila, a 10. u prosječnom broju postignutih pogodaka s krila.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content