OPĆINA ČAČINCI Proglašeni pobjednici natječaja za izbor najuređenije okućnice

Turistička zajednica općine Čačinci prošle godine, već tradicionalno je raspisala natječaj za izbor najuređenije okućnice na području općine. Natječaj je raspisan u cilju motivacije mještana na što ljepše uređenje svojih okućnica, balkona i terasa te radi povećanja opće kvalitete životnog prostora te očuvanja i zaštite okoliša u mjestu. Ocjenjivanje okućnice obuhvaćalo je: cvjetnost i hortikulturu uređenja, cjelogodišnje održavanje, raznovrsnost bilja i originalnost uređenja, zatim opći dojam, odnosno uređenost fasade i okoliša te utjecaj na ulicu.

-Prema odluci stručnog žirija  prvo mjesto i nagradu u vrijednosti 1.000 kuna osvojila je obitelj Jembrišak, drugo mjesto i nagradu u vrijednosti 600 kuna zauzela je obitelj Habričko te Jelica Vorih koja je osvojila treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu 400 kuna.

Unatoč neodržavanju svečane sjednice povodom Dana općine Čačinci uzrokovano epidemijom virusa COVID-19, a na kojoj se nagrade tradicionalno uručuju, Turistička zajednica je ipak novčane nagrade uručila i to sukladno uputama Stožera civilne zaštite općine Čačinci – rekla je direktorica TZ Čačinci Ana Marunica.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content