OPĆINA LUKAČ Obavijest o prijavi šteta od prirodne nepogode: Evo koji je postupak

Proglašena je prirodna nepogoda na području Općine Lukač uzrokovana izrazito niskim temperaturama koje su u periodu od 23. ožujka do 15. travnja 2020. godine pogodile područje Općine Lukač te je došlo do nastanka velike materijalne štete na voćarskim kulturama.

Fizičke i pravne osobe štetu prijavljuju pismeno putem pošte u zatvorenoj omotnici s naznakom „Za prijavu štete od prirodne nepogode“, na adresu Općina Lukač, Lukač 50, 33406 Lukač  ili elektronskim putem na elektroničku poštu [email protected] ili [email protected]  s naznakom „Za prijavu šteta od prirodne nepogode“ na propisanom obrascu EN-P.

Uz prijavu je potrebno dostaviti presliku osobne iskaznice, podatak o OIB-u, kopiju LISTA A Zahtjeva za potporu i LISTA B Prijave površina za 2020. godinu (ili za 2019. godinu ako zahtjev za potporu za 2020. godinu nije podnesen), kopiju računa prijavitelja ako posjeduje zaštićeni račun te priloženu izjavu i privolu.

 Prijaviti se mogu gore navedena oštećena dobra na cijelom području općine Lukač od 22. travnja do 04. svibnja 2020. godine do 15 sati.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u Općinu Lukač na broj 033/739-126 ili na mail [email protected].

Zbog epidemije COVID-19 prijave se neće zaprimati osobno u Općini Lukač.

EN-P-obrazac

Izjava-o-osiguranju-imovine-obrazac

Privola-prijavitelja-obrazac

Upute-za-popunjavanje-obrasca-EN-P

(opcina-lukac.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content