RADOVI U TIJEKU Gradska tržnica Virovitica dobiva novo ruho

Prošlog tjedna započeli su radovi u starom dijelu virovitičke Gradske tržnice. Kako doznajemo od Matije Mustača, direktora Poslovnog parka, radovima će se ukloniti stara podloga i staviti pločice. Ovih dana skida se postojeći asfalt i trenutno se radi glazura.

-Radovi napreduju prema planu i trebali bi biti gotovi u roku od tri tjedna. Na starom dijelu tržnice stavit ćemo pločice, kako bi našim prodavačima bilo što ugodnije i da ovaj, stari dio, po uvjetima ne odustaje od uvjeta na novom dijelu tržnice.

Ujedno, radimo na zatvaranju svih otvora koji su bili na tržnici, kako bi se smanjio propuh.Cilj nam je, ako uspijemo, nagodinu imati grijanu tržnicu i tako podići temperaturu u unutrašnjosti za bar četiri do pet stupnjeva u odnosu na vanjski dio – ističe M. Mustač.

Vrijednost ovih radova kreće se više od 330.000 kuna. Na godišnjoj razini, kaže M. Mustač, u tržnicu se uloži gotovo milijun kuna.

-Svake godine ulažemo velike napore da našu tržnicu što bolje uredimo i poboljšamo uvjete za naše prodavače, ali i sve kupce – rekao je Mustač. (www.icv.hr, mlo, foto: M. Rođak)

IMG 20200415 091544

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content