Sedmi dan bez novooboljelih u VPŽ: Do sada testirano 90 osoba

I sedmi dan na području Virovitičko-podravske županije nema novooboljelih od COVID-19. Kako izvještava županijski Stožer civilne zaštite do sada je testirano 90 osoba, 88 je negativno, a dvoje je pozitivno.

– Dragi naši, dragi SVI, i oni koji bdiju nad nama, svi oni znani i neznani. Hvala Vam. Ovo je uspjeh svih nas. No, nemojmo se opuštati. Dug je put pred nama. Ustrajmo, budimo strpljivi. Do sada smo napravili puno dobrih stvari, no „stisnimo još malo“, nemojmo primiti gol „u sudačkoj nadoknadi“ – poručili su. 

Jednako tako, u posljednja 24 sata djelatnici Policijske uprave virovitičko-podravske, na dežurnim punktovima prekontrolirali su 3.728 vozila. Provjerili su i 22 osobe poštuju li mjere samoizolacije.

– Jedan od njih nije bio kod kuće… Ostanite doma, to je za vaše dobro i dobro svih nas. Ne vrijedi uništavati život naših bližnjih… Ništa toga nije vrijedno… Bit će vremena i za fešte i za nogomet i za pivo s prijateljima. Izdržimo da bi živjeli. Poštujte epidemiološke i sigurnosne upute, budite strpljivi, savjesni i odgovorni – poručili su iz Stožera.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content