VPŽ 22. dan bez novih slučajeva: Čekaju se rezultati završnih testova za jedino dvoje oboljelih

Na području Virovitičko-podravske županije 22. dan zaredom nema novooboljelih od bolesti COVID 19. U posljednja 24 sata, testirano je 11 uzoraka i svi su bili negativni. Do sada je, na području Virovitičko-podravske županije, ukupno testirano 249 osoba, od čega je nalaz za njih 247 bio negativan.

– Dvoje pozitivnih supružnika više nema simptome koronavirusa. Ponovno su testirani i ako rezultati budu negativni, oni će se moći vratiti normalnim životnim aktivnostima – kažu iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Djelatnici policije PU virovitičko-podravske na kontrolnim punktovima prema susjednim županijama u zadnja 24 sata su prekontrolirali 3.523 osoba u 2.737 vozila. Od njih, jedanaest je pokušalo ući u Virovitičko-podravsku županiju bez valjane e-Propusnice. Osim toga, djelatnici policije, obišli su i 12 adresa osoba koje su u samoizolaciji, svi su bili kod kuće.

– Iako Virovitičko-podravska županija 22 dana nema novooboljelih od bolesti COVID 19, nemojte se opuštati. Pridržavajte se mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata. Hvala vam – poručili su iz županijskog Stožera.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content