DOGOVOREN BOKSAČKI SPEKTAKL Može li legendarni Mike Tyson u borbi stoljeća srušiti Tysona Furyja?

U posljednjih nekoliko tjedana obojica su izrazila želju da se vrate u ring zbog humanitarnih razloga – piše tportal.hr

Kao mogući Tysonovi protivnici spominjali su se novozelandska ragbijaška zvijezda Sonny Bill Williams te otac boksača Tysona Furyja, John Fury. Naravno, najveći interes izazvala je najava okršaja starih suparnika 53-godišnjeg Tysona i četiri godine starijeg Evandera Holyfielda, što bi bio njihov treći međusobni okršaj. Jedan od prethodna dva meča pamte se zauvijek, kada je Tyson odgrizao komadić Holyfieldova uha.

Međutim, Mike Tyson očito je želio još veći izazov, pa je u ring pozvao aktualnog WBC prvaka, 31-godišnjeg Tysona Furyja.

– Dobio sam poziv za borbu protiv Mikea Tysona i nisam mogao vjerovati. Rekao sam ‘da’. Naravno, nema te sile koja bi me mogla zaustaviti od tog meča – otkrio je Fury u razgovoru za BT Sport i dodao:

– Mislim da je on vrlo ozbiljno shvatio sve ovo, cijele pripreme i da je spreman odraditi nekoliko borbi – poručio je Fury i tvrdi da ipak treba očekivati da će Mike i ostale borbe odraditi kao ekshibicijske.

– Mislim da su on i Holyfield malo prestari za to, ali tko sam ja da govorim za što je netko sposoban. Ne želim uništiti ničije snove – rekao je Fury.

Dakle, ljubitelji boksa vrlo brzo mogli bi doći na svoje.

(tportal.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content