FOTO Članice virovitičkog KRG “Pirueta” počinju sa zajedničkim treninzima: Od srijede, 13. svibnja treninzi na Vegeški

Članice Kluba ritmičke gimnastike Pirueta svakodnevno se od početka godine pripremaju za dva velika natjecanja: Višebojsko prvenstvo Hrvatske u A programu i Završnicu Kupa Hrvatske u B programu.

Zbog Odluke Nacionalnog stožera civilne zašite o zabrani treninga u dvoranama, Piruetice su posljednja dva mjeseca zajedno trenirale online putem aplikacije “Zoom”. Klub je organizirao online treninge i za školu ritmičke gimnastike i natjecateljski program.

Treninge za mlađe članice demonstrirala je seniorka A programa, Lara Pleše. Klub surađuje s trenericom mag.cin. Anamarijom Želimorski Pavić, bivšom reprezentativkom i višestrukom prvakinjom Hrvatske u ritmičkoj gimnastici, koja je ujedno i trenerica seniorke Lare Pleše.

IMG 1a5849e1848649fb141a8167b53e815b V

Uz redovne online treninge, natjecateljice Kluba: Tia Ereš, Ivana Vukovski, Ema Čordašev, Lara Pleše, Erina Ana Kordi, Ana Anušić i Rafaela Spevan sudjelovale su u online Master classu olimpijske viceprvakinje Yane Kudryavtseve, olimpijke Varvare Filiou i svjetski poznate ritmičarke Elizavete Nazarenkove.

Sukladno odluci o popuštanju mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, Klub ritmičke gimnastike Pirueta od srijede, 13. svibnja kreće s treninzima na vanjskim terenima sportskog centra Vegeška. KRG Pirueta zahvaljuje Nogometnom klubu Virovitica na susretljivosti i osiguravanju terena za virovitičke ritmičarke na kojemu će vježbati do povratka u dvoranu.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”589392″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content