Gradu Virovitici izdana preporuka: Norijada se nažalost neće održati

S obzirom na nadolazeći završetak školske godine i upite virovitičkih maturanata upućene Gradskoj upravi, gradonačelnik Ivica Kirin danas (ponedjeljak) je sazvao sastanak sa suradnicima zaduženima za održavanje manifestacija.

Sastanku je nazočio i zamjenik gradonačelnika, ujedno i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Virovitice Damir Marenić. Kao i svake godine, Grad Virovitica je planirao i pripremio financijska sredstva za organizaciju već tradicionalne Norijade, ali zbog uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite i još uvijek prisutne opasnosti od širenja epidemije koronavirusa Grad Virovitica ne može biti organizator Norijade.

– Protuepidemiološke mjere pri organizaciji takvog događaja nemoguće je ispoštovati, što je poručio i Nacionalni stožer. S obzirom na navedenu situaciju, žao mi je i razumijem zakinutost maturanata na tom, za njih velikom događaju te će Grad sukladno popuštanju mjera Nacionalnog stožera nastaviti s aktivnostima za mlade. Neke su od njih “Virovitičko kazališno ljeto” i “Svirka u Palači”, a planirat će se i druge, istaknuo je gradonačelnik Kirin.

(virovitica.hr, foto: arhiva, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content