ODLUČIVAT ĆE O NAJBOLJIMA Josip Ivoš imenovan članom Odbora „Nagrade Ivan Filipović“

Hrvatski sabor imenovao je Josipa Ivoša, ravnatelja Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači članom Odbora “Nagrade Ivan Filipović”. Riječ je o prestižnoj nagradi u obrazovnom sustavu koja se dodjeljuje za životno djelo te godišnje za rad i rezultate u predškolskom odgoju, osnovnom, srednjem školstvu, visokom školstvu te znanstvenom i stručnom radu.

Imenovan je na prijedlog Ministarstva znanosti i obrazovanja, odnosno, na prijedlog ministrice prof. dr. sc. Blaženke Divjak na temelju dosadašnjih sjajnih rezultata na mjestu ravnatelja.

Josip Ivoš jedan je od ukupno devet članova koji će o toj vrijednoj nagradi s kolegama odlučivati tijekom naredne dvije godine i jedini ravnatelj s područja naše županije koji je imenovan u odbor.

-Kao učitelju i nastavniku posebna mi je čast biti jedan od devet članova odbora za dodjelu Nagrade Ivan Filipović koja nosi ime po najpoznatijem hrvatskom učitelju i koja se dodjeljuje za životno djelo i kao godišnja nagrada za izniman rad i rezultate u obrazovanju, znanstvenom i stručnom radu.

Zajedno sa svojim kolegama nastavnicima i stručnim suradnicima od Srednje škole Stjepana Sulimanca u Pitomači uspio sam stvoriti prepoznatljiv brend škole za strukovno obrazovanje na razini cijele države. Naši učenici i nastavnici imaju modernu školu, rad u jednoj smjeni, suvremene praktikume i nastavu koju učenici pohađaju s ljubavlju i elanom.

Učenici i nastavnici nizaju uspjehe na natjecanjima, škola redovito provodi različite europske i nacionalne projekte putem kojih smo opremili praktikume i učionice najmodernijom tehnologijom, a naši učenici i nastavnici su kroz projekte mobilnosti obišli pola Europe. Ponosan sam jer je Ministarstvo znanosti i obrazovanja prepoznalo da svoj posao radim marljivo i predano i da sam u svoju školu uložio puno više od samog vremena – rekao je J. Ivoš. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content