ODLUKA JE PALA Druga županijska nogometna liga i iduće sezone igra se u dvije skupine

Prije nešto manje od godinu dana Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza donio je odluku o formiranju jedinstvene 2. ŽNL. Odluka nije naišla na širu podršku među županijskim drugoligašima jer su oni većinom željeli nastaviti natjecanje u dvije skupine: Zapad i Istok.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić ostavio je stoga otvorenu mogućnost da, ako se većina klubova izjasni za nastavak natjecanja u dvije skupine, ne dođe do reorganizacije natjecanja.

U međuvremenu zbog pandemije koronavirusa nije odigran proljetni dio županijskih nogometnih liga pa je Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza na svojoj sjednici održanoj u ponedjeljak, 18. svibnja, zaključio ligaška natjecanja nakon odigranog samo prvog dijela natjecanja.

IMG 4181 Custom

Shodno tome niti jedan klub neće ispasti u niži rang natjecanja, a prvoplasirani će steći mogućnost natjecanja u višem rangu. Reorganizacija natjecanja samo bi zakomplicirala situaciju pa je donesena odluka da se i iduće sezone natjecanje u drugom županijskom nogometnom rangu nastavi u dvije skupine: Zapad i Istok.

Klubovi će do 31. svibnja morati poslati prijave za natjecanje u idućoj sezoni.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content