Virovitičke mažoretkinje osvojile 6 medalja na online natjecanjima: Pomozite im da osvoje štapove za svoj tim

Kako svi živimo drugačijim životima u zadnje vrijeme, tako i naše Virovitičke mažoretkinje zadnjih mjesec dana sudjeluju u online natjecanjima Saveza mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske te Svjetske mažoret sport federacije. Natjecanja su organizirana samo u solo kategorijama posebno na nivou Hrvatske te posebno na svjetskom nivou.

– Djevojke i djevojčice snime video svog solo nastupa kod kuće i zajedno s fotografijom pošalju prijavu. Cilj online natjecanja je da djeca i dalje budu aktivna koliko mogu te da svoje misle preusmjere na ono lijepo što nas okružuje – rekla je Nataša Kranjec, predsjednica i trenerica Virovitičkih mažoretkinja te dodaje da uz online natjecanja, tim održava i svoje online treninge.

Virovitičke mažoretkinje imaju 8 solistica koje sudjeluju u online natjecanjima, a većina ih je već osvojila medalje jer su njihove kategorije završile. Donosimo rezultate:

SMPTH Online natjecanje (Hrvatska)

Lana Malčec – kadeti solo pom pon – 1.mjesto

Laura Erak – juniori solo štap – 3.mjesto

Lorena Podgornik – seniori solo štap 3.mjesto

Trenutno se natječu : Ena Vidović – dječja solo pom pon, Isa Pintar – dječja solo štap, Vanessa Maurović – juniori solo mace te se očekuje kategorija za juniorku Petru Bubnjić solo akrobatski štap.

MWF Online competition (Svjetska mažoret sport federacija)

Vanessa Maurović – juniori solo mace 2.mjesto

Laura Erak – juniori solo pom pon – 3.mjesto

Ena Vidović – dječja solo pom pon 2.mjesto

Isa Pintar – dječja solo štap 5.mjesto

Klara Bezak – kadeti solo štap 6.mjesto

Lorena Podgornik – seniori solo štap 8.mjesto

Trenutno se natječu : Lana Malčec – kadeti solo pom pon  te se očekuje kategorija za juniorku Petru Bubnjić solo akrobatski štap.

– Presretna sam što su nam omogućena online natjecanja te što se naše djevojke i djevojčice jednim dijelom mogu i dalje baviti onim što vole. I na ovakvim natjecanjima, koja su svima nama nešto novo,ostvarujemo izvrsne rezultate na nacionalnoj i internacionalnoj razini te su moje hrabre djevojke i djevojčice opet dokazale da mogu apsolutno sve.

Uz online natjecanja, odlučile smo sudjelovati u nagradnoj igri jedne talijanske firme koja proizvodi opremu za mažoretkinje. Napravile smo video i cilj je skupiti što više lajkova kako bi se osvojili štapovi za tim. Oprema nam je izuzetno potrebna kako bi mogle i dalje imati ovakve rezultate. Zato bih ovim putem zamolila sve vas, naše sugrađane, da pomognete ovim marljivim djevojčicama i djevojkama za koje granice ne postoje. Pomoći nam možete tako da na mom facebook profilu lajkate video. Izmamimo im zajedno još veći osmjeh na lice jer one to zaslužuju – rekla je Nataša Kranjec, predsjednica i trenerica Virovitičkih mažoretkinja.

 

LIKE❤️❤️🙏❤️❤️Moj tim ,Virovitičke mažoretkinje,sudjeluje u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti štapove koji su nam potrebni❤️. Molim vas da nam svojim lajkovima na ovaj video pomognete da osvojimo nagradu❤️🙏My team is participating in a giveaway for the kamaleon batons,please help us to win by liking this video❤️#putyourmovesonit Sirio Store Di Barbara Sirio Kamaleon Baton Star Line Baton Co., Inc. Virovitičke Mažoretkinje

Objavljuje Nataša Kranjec u Petak, 1. svibnja 2020.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content