DODIJELJENA PRIZNANJA DVD Četekovac dobio dva počasna člana, Darka i Florijana Nagu

blank

U Slatini su jučer (nedjelja), na inicijativu DVD-a Četekovac, a u dogovoru sa Vatrogasnom zajednicom Virovitičko-podravske županije, dodijeljena priznanja za počasne članove DVD-a Četekovac.

Priznanja su dobili Darko i Florijan Nago, i to za izraziti doprinos u razvoju vatrogastva na području Virovitičko-podravske županije. Oni su prilikom odlaska po vozila u austrijsku pokrajinu Tirol nesebično ponudili pomoći pri realizaciji preuzimanja tri vatrogasna vozila za vatrogasce sa Virovitičko-podravske županije. Također su pomogli i vatrogascima iz Vukovarsko-srijemske županije prilikom preuzimanja njihovih vozila.

– Bila mi je čast što mogu pomoći. Stojim i dalje na raspolaganju ako zatreba, a pošto sam rođen u Četekovcu, gdje sam i živio do svoje 22. godine, smatrao sam da mi je dužnost pomoći – rekao je Darko Nago te se zahvalio na dobivenom priznanju.

Priznanja je uručila županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus, koja se zahvalila u ime svih vatrogasaca VZ VPŽ.

Na uručivanju su prisustvovali zamjenik načelnika općine Mikleuš Dalibor Lipovac, predsjednik DVD-a Četekovac Zlatko Božić, zapovjednik DVD-a Četekovac Darijo Košorog te vatrogasac Marinko Jaklić.

– U ime Općine Mikleuš zahvalio bih se Darku i Florijanu Nagu na pomoći koju su pružili za razvoj vatrogastva na području naše općine, zahvalio bi se također županijskoj vatrogasnoj zapovjednici Mateji koja pomaže i potiče rad DVD-a Četekovac. Ekipa je odlična, suradnja dobra, a pokazatelj toga je i proširenje garaža za potrebe navalnog vozila koje treba doći iz Tirola. U tijeku je i izrada projekta asfaltiranja kompletnog dvorišta DVD-a Četekovac – rekao je zamjenik načelnika općine Mikleuš Dalibor Lipovac.

(www.icv.hr, adf, DVD Četekovac)