FOTO Uspješno provedena vatrogasna vježba Vatrogasne zajednice općine Čađavica

Pošto se približavaju žetveni radovi u poljima, Vatrogasna zajednica općine Čađavica danas (subota) je provela vatrogasnu vježbu u mjestu Noskovci, u kojoj su sudjelovala dobrovoljna vatrogasna društva Noskovci i Čađavica, a na vježbi su bili prisutni i vatrogasci DVD-a Vraneševci, Starin i Zvonimirovac.

Vježbom je, uz zapovjednike DVD-a Noskovci i Čađavica, zapovijedao Zlatko Štefanek, zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Čađavica, a nazočio joj je i predsjednik Vatrogasne zajednice općine Čađavica Petar Budimir.

– Danas smo se okupili ovdje u Noskovcima kako bi odradili zajedničku vježbu na nivou Vatrogasne zajednice općine Čađavica povodom skorih žetvenih radova te uvježbali naše vatrogasce za moguće intervencije. Inače, vježbe su trebale već biti odrađene, ali zbog krize vezane uz epidemiju koronavirusom i našim angažman na punktovima nismo ih mogli provesti. Naredne vježbe koje će naša Vatrogasna zajednica provesti bit će pred spremištem DVD-a Čađaivca. Današnje su se vježbe sastojale od gašenja vatre na otvorenom, a sudjelovalo je jedno navalno vatrogasno vozilo i cisterna. Također, naši su vatrogasci gasili vatru na otvorenom vatrogasnim aparatom – istaknuo je zapovjednik VZO Čađavica Zlatko Štefanek.

Štefanek

Predsjednik VZO Čađavica Petar Budimir provedene vježbe je ocijenio vrlo uspješnim.

– Ove vježbe dužni smo provesti u sklopu aktivnosti vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, kao i sva ostala dobrovoljna vatrogasna društva koja čine općinske vatrogasne zajednice. Što se tiče samih provedenih vježbi vrlo sam zadovoljan odrađenim – rekao Budimir.

Budimir

Nakon vježbi, zapovjednik VZO Čađavica Zlatko Štefanek u noskovačkom je Mjesnom domu uručio činove za zvanje vatrogasac članovima DVD-a Noskovci, Čađavica i Zvonimirovac, a zaslužili su ih:

 

DVD Noskovci

1. Tomislav Stanković

2. Matej Mađarević

3. Josip Mađarević

4. Josip Keler

5. Milenko Alilović

6. Darijo Alilović

7. Stevo Sopjanac

8. Antun Valpovac

9. Robetr Horvat

10. Kristina Rabić

11. Siniša Horvat

12. Leon Vida

 

DVD Čađavica

1. Gabriela Molnar

2. Marko Franjić

3. Boris Cvjetičanin

4. Luka Predrevac

5. Dominik Klen

6. Josip Dugaja

7. Dario Car

8. Danijel Kukić

9. Antonija Kovač

 

DVD Zvinimirovac

1. Ivan Bosak

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”591927″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content