Novi dječji vrtić Općinu Špišić Bukovica nije koštao niti jednu lipu, sve je platilo Ministarstvo poljoprivrede: Pohađat će ga 40 mališana

Taksativno to izgleda ovako. Pohađat će ga 40-ero mališana. Zaposlit će se šestero djelatnika. Koštao je 4,2 milijuna kuna i on Općinu Špišić Bukovicu nije koštao „ni lipu“. Sve je platilo Ministarstvo poljoprivrede. Radovi su počeli prošle godine, istog onog dana kada se otvarao Viroexpo 2019. To je uz vrtić u Gradini, jedini “drveni” od 11 koji se grade na području Virovitičko-podravske županije. Izgradili su ga Cestogradnja iz Slatine i Drvne konstrukcije iz Voćina.

Riječ je o Dječjem vrtiću u Špišić Bukovici, koji su utorak, povodom Dana općine Špišić Bukovica i zaštitnika sv. Ivana Krstitelja, u pratnji domaćina načelnika Hrvoja Milera obišli ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Vesna Bedeković, saborski zastupnik Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović uz zamjenike Marija Klementa i Darka Žužaka, član Uprave Hrvatskih šuma Igor Fazekaš.

IMG 6870

Projektnu prijavu za dječji vrtić u Špišić Bukovici je u suradnji s općinom Špišić Bukovica izradila je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Sredinom lipnja otvoren je natječaj za upis djece u vrtić. Natječaj je otvoren do 1. srpnja, za djecu od 3 do 7. godina. (vpz.hr, foto: K. Toplak)

[g-gallery gid=”594354″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content