Održana redovna izborna skupština NK “Omladinca” iz Korije: Novi predsjednik kluba Marinko Jeličić

U klupskim prostorijama, uz nogometno igralište u Koriji, održana je redovna izborna skupština županijskog prvoligaša Omladinca. Na samom početku, mimo dogovorenog protokola članovi kluba su dosadašnjem predsjedniku kluba Alenu Kolariću uručili prigodan poklon.

Uslijedio je radni dio u kojemu je, nakon izbora radnih tijela skupštine, Kolarić iznio pregled rada u svojem četverogodišnjem mandatu.

-Klub sam preuzeo u trenutku borbe za opstanak u konkurenciji županijskih drugoligaša. Na kraju te sezone završili smo na sedmom mjestu, iduće smo bili drugi, a već u trećoj sezoni smo superiorno osvojili naslov prvaka i vratili se u 1. županijsku ligu, u kojoj smo u trenutku prekida natjecanja bili šesti, na samo bod od trećeg mjesta – zadovoljno je rekao Kolarić.

IMG 8491 Custom

Gledajući s financijskog aspekta klub trenutno nikome nije dužan. Ima nove prostorije, koje je donedavno koristila škola, a ulažu se maksimalni napori kako bi, uz pomoć grada i Sportske zajednice, uvjeti za treniranje bili što bolji.

Zbog isteka mandata razriješena su sva upravljačka tijela kluba. Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Marinko Jeličić. Uz njega, u Upravni odbor su izabrani: Dragan Damjankov, Suzana Fruk, Anita Spahija, Zoran Spahija, Marko Čičak, Andrej Čupen, Alen Kolarić i Tihomir Poljanac.

Skupštinu su pozdravili i gosti. Tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović naglasio je da će Omladinac temeljeći svoju budućnost na radu s mladima i dalje očuvati status županijskog prvoligaša u čemu će, kao i do sada, imati podršku Sportske zajednice. U planu je daljnje poboljšavanje uvjeta za treniranje i odigravanje utakmica.

IMG 8509 Custom

-Drago mi je što se osjeća kontinuitet rada, jer je u novoj upravi ostao dosadašnji predsjednik, koji će sigurno pomoći svojim iskustvom – naglasio je zamjenik virovitičkog gradonačelnika Damir Marenić.

Predsjednica Mjesnog odbora Korija Božena Rajnović vjeruje da će se nastaviti uspješna suradnja kluba i Mjesnog odbora.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”595153″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content