ORAHOVICA Demokratska stranka žena dala potporu RESTART koaliciji

U Orahovici su SDP i Demokratska stranka žena Hrvatske potpisali sporazum o potpori RESTART koaliciji za izbore za Sabor RH. Potpisivanju su nazočili glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas, saborska zastupnica i nositeljica liste Restart koalicije za IV. Izbornu jedinicu Sabina Glasovac, predsjednica Demokratske stranke žena Maja Marija Jelinčić J, predsjednik SDP VPŽ i kandidat na listi Restart koalicije Mate Vukušić te predsjednik SDP Orahovica Radoje Medenica.

Nakon uvodnih riječi Mate Vukušića, saborska zastupnica Sabina Glasovac izrazila je zahvalnost Demokratskoj stranci žena na potpori i što je prepoznala trenutak i važnost objedinjavanja svih političkih opcija koje imaju jedan zajednički cilj. Obratio se potom i glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas, a predsjednica Demokratske stranke žena Maja Marija Jelinčić pojasnila je ciljeve potpore svoje stranke Restart koaliciji.

-SDP i Restart koaliciji podržavamo na predstojećim izborima prije svega iz razloga jer dijelimo isti svjetonazor. Mi želimo da na ovim izborima pobijedi socijaldemokracija jer smatramo da ta opcija poštuje žene i bori se za njihova prava – rekla je Jelinčić.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content