Simboličnim paljenjem nove LED rasvjete započelo novo poglavlje u radu Teniskog kluba Slatina

Tijekom vikenda na teniskim terenima Teniskog kluba Slatina simboličnim paljenjem novopostavljene rasvjete završena je jedna od kapitalnih faza ulaganja u teniski kompleks koja će dodatno pridonijeti kvaliteti rada TK Slatina. LED rasvjeta omogućit će članovima kluba rekreativno bavljenje tenisom i u noćnim satima što je osobito važno tijekom vrućih ljetnih dana, piše Radio Slatina.

Gradonačelnik Denis Ostrošić sa suradnicima u društvu predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića obišao je terene osvijetljene novoinstaliranom rasvjetom, a usput i odigrao nekoliko poena na samim terenima. Osim ove investicije koju su financijski u najvećem dijelu podržali Grad Slatina i nekoliko sponzora gradonačelnik Ostrošić obećao je daljnju podršku TK Slatina u sportskim aktivnostima kluba kao i u daljnjim ulaganjima u nove sadržaje i infrastrukturu koja su planirana.

IMG 8530
Foto: M. Kokorić

Opremanje terena za bavljenje tenisom i u noćnim terminima uveličali su i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, dožupan Marijo Klement i predsjednik Županijske skupštine VPŽ Miran Janečić.

Podršku radu TK Slatina svojim dolaskom dali su i Saša Felendeš, predsjednik Teniskog saveza Virovitičko-podravske županije, Miroslav Radaković predsjednik TK Orahovica ujedno i dopredsjednik istog saveza kao i Vatroslav Šrajer, predsjednik Teniskog saveza Osječko-baranjske županije.

IMG 8556
Foto: M. Kokorić

Spomenimo da nakon duge pauze uzrokovane korona virusom tijekom koje su mirovali svi sportovi, pa tako i tenis, 14.6. počinje prva seniorska regionalna liga Slavonije u kojoj se TK Slatina natječe uz klubove iz Osijeka, Đakova, Slavonskog Broda, Virovitice, Našica, Orahovice, Županje, Nove Gradiške i Donjeg Miholjca.

(Tekst i foto: Marijo Kokorić)

[g-gallery gid=”591489″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content