U Kapeli Dvoru s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone: Predstavljeni novi dresovi

U županijskom drugoligašu Dinamu iz Kapele Dvora počeli su se pripremati za novu sezonu. Nogometna lopta još miruje, nema službenih treninga, ali su zato počele logističke pripreme.

Uprava i simpatizeri kluba okupili su brojne sponzore i donatore s čijom pomoći će klub moći lakše funkcionirati. Uz općinu Lukač tu je i Hotel Kurija Janković u čijem kompleksu se nalazi novouređeno nogometno igralište sa svim pratećim objektima te još dvadesetak drugih sponzora.

Zbog radova na nogometnom kompleksu Kapelčani su svoje utakmice sezonu i pol igrali na stadionu Školski vrt u obližnjem Gornjem Bazju.

Ovog proljeća očekivao se povratak na domaći travnjak, ali zbog koronavirusa drugi dio sezone nije odigran. Svečano otvorenje, koje je bilo isplanirano do najsitnijih detalja, odgođeno je za kasnije. U njegovom očekivanju predstavljena je nova sportska oprema u kojoj će dinamovci plijeniti ljepotom dizajna, a u klubu su uvjereni da neće samo lijepo izgledati na terenu već da će pružati i odlične igre. Osnovna boja dresova je naravno plava, dok je rezervna u žuto – crnoj kombinaciji.

Za igru i treninge će biti zadužen Andrejas Černeli, koji je preuzeo vođenje ekipe. On je nakon duge igračke karijere vodio već nekoliko klubova u 1. županijskoj nogometnoj ligi.  Ovog puta odlučio se za klub koji već dvije sezone nastupa u drugom rangu županijskog natjecanja. Igrači su prihvatili njegove ideje u treniranju, a od početka sezone moći će se vidjeti kako će to izgledati na nogometnim travnjacima.

– Na ovome nećemo stati u prijelaznom roku osvježit ćemo momčad s nekoliko novih igrača. Uvjereni smo da ćemo se uključiti u borbu za zlatnu sredinu na tablici – rekoše nam u klubu.

Organizirano je druženje igrača, sponzora i simpatizera kluba, na kojemu su zajednički postavili nove reklamne banere na ogradi uz igralište

Cijelo mjesto diše za svoj nogometni klub. Uz njih su bili na utakmicama u prošlom razdoblju kada nisu igrali na svom terenu, a sigurno će nogometaši imati još bolju podršku, kada će domaće utakmice igrati na domaćem travnjaku.

(www.icv.hr, mš)