U Virovitici predstavljeni kandidati HDZ-a IV. izborne jedinice: Josip Đakić, Marko Pavić, Vesna Bedeković, Igor Fazekaš i Igor Andrović

U hali Viroexpa, koja je izgrađena kroz Razvojni sporazum za Slavoniju, Baranju i Srijem, uz bespovratna sredstva Ministarstva poljoprivrede, ali i Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, održano je predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice IV. izborne jedinica za skorašnje izbore za Hrvatski sabor. Uz Josipa Đakića, Marka Pavića, Vesnu Bedeković, predstavili su se i Igor Fazekaš te Igor Andrović.

Svi kandidati predstavili su se kratkim govorom, a uvodnu dobrodošlicu poželio im je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Virovitice Ivica Kirin. Naglasili su kako vjeruju da će stanovnici Virovitičko-podravske i Osječko-baranjske županije 5. srpnja prepoznati kvalitetu izbornog programa Hrvatske demokratske zajednice, nabrojivši neke od najznačajnijih projekata koji su odrađeni ili se odrađuju na području Virovitičko-podravske županije, uz punu potporu predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i resornih ministarstava.

Radi se na projektu brze ceste prema Zagrebu, izgrađeni su poduzetnički inkubatori u Slatini, Orahovici i Pitomači, dnevna bolnica uz opremanje laboratorija, obnovljene su ambulante diljem Virovitičko-podravske županije, kao i dvorci, a provode se i brojni projekti energetskih obnova. Tu su i sustavi navodnjavanja, Centar za istraživanje u mljekarstvu, Tehnološko inovacijski centar, COOR s novom trodijelnom sportskom dvoranom…

Nakon predstavljanja, održani su i sportski susreti članova HDZ-a, u malom nogometu, beli, ali i stolnom tenisu. (hdz-vpz.com)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content