Uspješan vikend za mlade tenisače virovitičkog Didona: Dominik Sabolić je najbolji igrač regije do 14 godina

- PROMO -

Proteklog vikenda nakon duge pauze na terenima teniskog kluba „Punčec“ u Čakovcu održano je Regionalno prvenstvo sjeverozapadne hrvatske za tenisače do 14 godina. Pod vodstvom trenera Dražena Lovrekovića nastupili su Dominik Sabolić, Nika Dragičević I Lucija Podravac.

Najbolji igrač regije u konkurenciji dječaka postao je Dominik Sabolić. Dokazao  je to osvojivši turnir.

U poluzavršnici igrao je protiv Karla Cindrića (Varteks)  te pobijedio rezultatom 6:4 6:3. U finalu ga je čekao  domaći igrač Noa Levak (TK Punčec) koji je bio prvi nositelj turnira. U sjajnom meću Dominik je pobijedio 6:4 3:6 6:3 .

Dominik je u kombinaciji sa Noom Levakom osvojio i turnir parova.

Kod djevojčica Nika Dragičević je došla do polufinala gdje je izgubila od prve nositeljice i osvajačice turnira dvije godine starije Eme Poljan rezultatom 2:6 i 3:6

Lucija Podravac nakon pobjede u prvom kolu izgubila je od Lare Likić iz teniskog kluba  „Varteks“. Nika i Lucija svoju dobru igru okrunile su susretom u finalu parova gdje su izgubile od prvih nositeljica, te su zauzele drugo mjesto u parovima do 14 godina.

Već slijedeći vikend teniski klub „Didon“ nastupa na momčadskom prvenstvu klubova za igrače do 14 godina za regiju Sjeverozapadna Hrvatska preko koje traži plasman u samu završnicu momčadskog prvenstva Hrvatske do 14 godina.

(www.icv.hr, mš)

Povezane vijesti

Skip to content