Usprkos lošim glasinama orahovački trećeligaš ide dalje: U srpnju kreću pripreme Papuka za novu sezonu

Uprava orahovačkog trećeligaša, Nogometnog kluba Papuk održala je radni sastanak s igračima na kojemu se dogovaralo o nastavku rada nakon stanja s koronavirusom i prisilnog završetka ove sezone.

Svi igrači su i dalje na raspolaganju i po svemu sudeći će i ostati, a ono što je za svaki sportski kolektiv u gradu najvažnije, pa tako i Papuku su izbori za gradsko Vijeće koji će biti održani 12. srpnja.

– Kružile su razne ružne priče o našem klubu i moram ovim putem izraziti ogromno žaljenje zbog toga. Naime, Papuk je danas klub s velikim renomeom u trećeligaškom rangu hrvatskog nogometu. Stvorili smo odličan kolektiv i nećemo odustati, borit ćemo se dok god možemo da održimo ovu visoku razinu rada kako Uprave, tako i struke s igračima. Nije nam lako. Gradskih novaca trenutno nema. Moramo se svakako snalaziti, ali svi čekamo završetak gradskih izbora nakon kojih se nadamo da će za sport sve biti u redu – rekao je predsjednik Papuka Dalibor Fofonjka.

Pripreme seniorske momčadi počinju u srpnju, a trener Stjepan Mađarić do tada će okupiti igrače. Krenut će se maksimalno ozbiljno. U planu je stvoriti i jaku juniorsku momčad koja će “danas-sutra” naslijediti momke koji nose igru prve momčadi.

Papuk je oduvijek bio sportski pojam šire okolice i zaštitni znak ovoga kraja, posebno svoga grada i sada čvrsto stoji na svojim nogama. Potreban mu je samo nužni zamah kako bi nastavio promovirati ime svoga grada u najboljem svjetlu, a to potvrđuju i Uprava kluba i igrači koji su većinom iz domaćih redova i žele dati sve od sebe za svoj klub.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content