Vatrogasna zajednica grada Slatine održala redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (petak) je svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu održala Vatrogasna zajednica grada Slatine.

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne te odavanja počasti poginulim vatrogascima i hrvatskim braniteljima minutom tišine, predsjednik VZG Slatine Branko Belošević pozdravio je nazočne predstavnike vatrogasnih društava: Slatina, Bakić, Sladojevci, Kozice, Donji Meljani, Golenić, Sladojevački Lug i Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine, kao i goste među kojima su bili zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus, predstavnik Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a Josip Job i mnogi drugi.

IMG 9382 Custom

Predsjednik Belošević je, nakon izbora radnog predsjedništva, podnio izvješće o radu u proteklom razdoblju i financijsko izvješće za isto. Prijedlog rada i 1. rebalansa financijskog plana za 2020. godinu podnio je tajnik VZGS Dragan Medvedović, izvješće Nadzornog odbora Josip Bičanić, a verifikacijske komisije Josip Mikić. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Čestitke na radu u protekloj godini, uz velike pohvale i želje da se nastavi uspješan rad i u narednom razdoblju, u svojim su govorima uputili predstavnik Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a Josip Job, županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus, zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement te slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

Klement se i kao načelnik Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije posebno se zahvalio vatrogascima koji su u ovoj novonastaloj situaciji prvi izašli na teren i branili svoje sugrađane, ali i sve žitelje županije u doba koronavirusa.

IMG 9370 Custom

Ostrošić je istaknuo kako je grad Slatina jedan od 8 gradova koji u Hrvatskoj izdvaja najviše za Civilnu zaštitu, te uputio zahvalu i čestitke, kako županijskom tako i gradskom Stožeru civilne zaštite, kao i vatrogascima na dobro obavljenom poslu za vrijeme koronavirusa.

Vatrogasna zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije na kraju je uručila iskaznice operativnim vatrogasnim zapovjednicima DVD-a i JVP.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”593698″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content