CRNAC KRENUO S PRIPREMAMA Klub pojačali Darko Kokoška i Matej Kapetanović, a trener Krsnik poručio: Samo nas zanima naslov prvaka

Nogometaši Crnca pod vodstvom trenera Darka Krsnika krenuli su u pripreme za novu sezonu 2. županijske nogometne lige – Istok.

Crnac stvara momčad za naslov prvaka i ulazak u prvi razred županijskog nogometa, što im je i primarni cilj.

-Radimo u svim segmentima kluba kako bi bili spremni za bobu za prvo mjesto i ulazak u 1. županijsku nogometnu ligu. Momčad su pojačali Darko Kokoška, iskusni golgeter koji nam je došao iz četekovačkog Dinama te Matej Kapetanović iz Miljevaca. Od odlazaka bilježimo samo onaj Slavena Mimića koji se vratio u Papuk. Svi vjerujem da možemo odraditi odličnu sezonu i na kraju iz nje izaći uzdignutih ruku – rekao je predsjednik NK Crnac Dragan Pavoković.

Pripreme NK Crnac 4

Trener Darko Krsnik zadovoljan je prijelaznim rokom, iako igračka slika još nije konačna.

-Imamo jako dobru momčad. Dolazak Kokoške, iskusnog napadača će nam puno značiti, jer je riječ o igraču koji može zabiti iz svake pozicije, što se ono kaže ima istinski nos za pogodak. Kapetanović je također pojačanje, i sada je na nama da se dobro pripremimo i uđemo maksimalno spremni u sezonu. Imperativ imamo, dakle želimo u prvu županijsku ligu i siguran sam da uz pravi pristup i maksimalan angažman to i možemo. Hvala upravi kluba koja radi odličan posao, odlična su nam podrška, a to je ono najvažnije za momčad. – zaključio je Krsnik.

Pripreme NK Crnac 5

Prve provjere za momčad Darka Krsnika bit će nadolazećeg vikenda na 2. Memorijalnom turniru “Bero i Zvonko” u Čađavici.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content