FOTO Miljevačka Mladost pobjednik 2. Memorijalnog nogometnog turnira “Bero i Zvonko”

Na ovom pozivnom turniru nastupili su Mladost 1930. Čađavica, Standard Nova Šarovka, Mladost Miljevci i Crnac. Pobjednici turnira, na kojemu su rezultati bili u drugom planu, a na prvom odavanje počasti Beri i Zvonku, bila je ekipa iz Miljevaca, drugo mjesto zauzeli su nogometaši Standarda, treći su bili domaćini Mladost 1930. Čađavica i četvrto mjesto pripalo je nogometašima iz Crnca.

Nakon odličnih utakmica, u čađavačkom Mjesnom domu organizirana je dodjela pehara za sve četiri ekipe te pojedinačna priznanja za najboljeg golmana, najboljeg strijelca i najboljeg igrača.

IMG 2644 1

Na početku male svečanosti, prisutne je pozdravio predsjednik Mladost 1930. Čađavica Mario Car te ih pozvao na odavanje počasti Beri i Zvonku minutom tišine. U iznimno emotivnom govoru Mario Car se prisjetio svega što su Bero i Zvonko, istinski zaljubljenici u nogomet, dali za čađavački nogomet rekavši da njihova djela najbolje o tome govore te da su uvijek bili i srcem i dušom za svoj klub.

U ime načelnika općine Čađavica Mirka Rončevića, koji je bio opravdano odsutan, pojedinačna priznanja nogometašima je uručio predsjednik Općinskog vijeća Josip Piskać. Tako je za najboljeg golmana proglašen Valentino Virag (Crnac), najbolji strijelac bio je Robert Šomođi (Mladost 1930. Čađavica), a za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Nemet (Mladost Miljevci).

viber slika 2020 07 19 19 22 37 e1595229265649

Pehare ekipama za treće i četvrto mjesto uručio je sin preminulog Zvonka, Robert Šomođi, dok je pehare za prvo i dugo mjesto uručio sin preminulog Berislava, Antonio Martinčević.

Uoči 2. Memorijalnog turnira u velikom nogometu “Bero i Zvonko”, predstavnici Općine Čađavica predvođeni načelnikom Mirkom Rončevićem te prijatelji, nogometaši Mladosti 1930. i rodbina, položili su cvjetne aranžmane i upaljene lampione na posljednja počivališta Berislava Martinčevića i Zvonka Šomođija.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli i B. Piskać)

[g-gallery gid=”598161″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content