FOTO Nogometaši Virovitice nastavili s uspjesima u pripremnom razdoblju: Horaček s dva zgoditka srušio Dugo Selo

Nogometaši Virovitice došli su do još jedne pobjede u pripremnom razdoblju. Na svom travnjaku svladali su Dugo Selo, koje igra 3. ligu Zapad 2:1.

Igralo se čvrsto, pa su u prvih petnaest minuta teren zbog ozljeda morali napustiti domaći igrači – mladi Filip Kukolj i iskusni Luka Duvnjak, dok u kadru nisu bili Angelo Bernardo Radović (ozljeda) i Matija Lovreković (lakši zdravstveni problemi), ali su igrači koji su u igru ušli umjesto njih pokazali da su dostojne zamjene.

IMG 2564 Custom

U prvom dijelu utakmice gosti su imali loptu malo više u nogama, ali su domaći bili opasniji. Prvu ozbiljnu priliku nije realizirao najiskusniji domaći igrač Krešimir Crvenka u 15. minuti.

Gosti su prvi opasni udarac u domaća vrata uputili u 29. minuti, ali ga je atraktivno neutralizirao domaći čuvar mreže Krešimir Tomljanović. Ubrzo su u desetak minuta domaći mogli napuniti gostujuću mrežu. Odlične prilike su propustili Davor Sinjaković prodorom s lijevog boka i dvaput Rok Horaček s desna.

IMG 2527 Custom

Kada se očekivao odlazak na odmor, Slaven Marković napravio je prekršaj u kaznenom prostoru. Dosuđen je jedanaesterac za goste. Gostujući napadač se zaletio, domaći vratar se bacio u jednu stranu, lopta je otišla u drugu, ali pored gola. Na odmor se otišlo netaknutih mreža.

Ono što su propustili u prvom dijelu domaći su nadoknadili u nastavku. U dvanaest minuta zbog igranja rukom i prekršaja dosuđena su dva kaznena udarca za domaću momčad. Oba puta hladnokrvni egzekutor bio je Rok Horaček i doveo domaću momčad u prednost od 2:0.

IMG 2590 Custom

Petnaest minuta prije kraja gosti su iskoristili jednu pogrešku domaće obrane i smanjili na 2:1, što ujedno je bio konačni rezultat.

-Nismo bili kompletni, ali smo ponovno pokazali da imamo širok igrački kadar koji može uspješno parirati protivničkim sastavima – na kraju je bio zadovoljan domaći trener Vjekoslav Vučeta.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598536″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content