FOTO U pripremnoj utakmici Podgorje na gostovanju svladalo Omladinac: Alen Đureš lijepim zgoditkom proslavio rođendan

Županijski nogometni prvoligaš Omladinac iz Korije na svom terenu izgubio je u pripremnoj utakmici od županijskog drugoligaša Podgorja 3:1.

Zbog radnih i obiteljskih obveza domaća momčad nije bila kompletna, pa je odigrala utakmicu sa samo deset igrača.

Na terenu se osjetila gostujuća brojčana nadmoć, ali igrači Podgorja nisu to do kraja materijalizirali. Imali su “loptu više u nogama”, stvarali prilike, ali su u prvom dijelu iskoristili samo jednu. Dijelom su gosti bili neprecizni, a drugim dijelom odlično je branio domaći čuvar mreže Mario Jerbić. Domaći igrači u prvom dijelu su u dva-tri navrata ozbiljnije ugrozili gostujući gol.

IMG 3202 Custom

U 16. minuti Matia Horvat, mladi napadač Podgorja je jednu loptu ubačenu u prostor s lijeve strane s osam metara proslijedilo u nebranjeni dio mreže.

Na odmor se otišlo s gostujućom prednošću 1:0. U drugom dijelu u 61. minuti Matia Horvat ponovio je akciju iz prvog dijela i povećao prednost Podgorja na 2:0. Tri minute kasnije gostujući kapetan Alen Đureš s dvadesetak metara svladao je domaćeg vratara. Povećao je gostujuću prednost na 3:0 i na taj način proslavio svoj rođendan.

IMG 3212 Custom

U nastavku utakmice domaći su, zbog ozlijede, nastavili sa samo devet igrača, ali to se nije osjetilo u igri. Čak su počeli sve više napadati prema golu gostujućeg vratara Filipa Buđaka. Najbolji domaći napadač Filip Jeličić u 78. minuti iskoristio je zbunjenost gostujuće obrane, osvojio loptu i smanjio na konačnih 3:1. U 85. minuti isti igrač je s osamnaest metara oštrim udarcem pogodio vratnicu. Nakon toga više nije bilo prilika za pogotke.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”599248″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content