Na stadionu Park odigrana zanimljiva pripremna utakmica: Igor Prajo s dva zgoditka donio pobjedu žuto–zelenima

Na stadionu Park u Suhopolju odigrana je zanimljiva pripremna utakmica između domaćeg četvrtoligaša i uvijek kvalitetnog županijskog prvoligaša Mladosti iz Čačinaca.

Domaća momčad svoju početnu dominaciju okrunila je zgoditkom novopridošlog Igora Praje. Prajo je igračku karijeru započeo u Slogi iz Dugog Sela Lukačkog, nakon a No Limita i Virovitice, igrao je za nekoliko zagrebačkih i austrijskih klubova. Sada se iz HAŠK-a vraća u rodni kraj.

U jeku dominacije domaće momčadi u jednoj hitroj kontri gostujući igrač Ivan Buneta poravnao je rezultat na 1:1.

IMG 2011 Custom

Nogometaši u žuto-zelenoj opremi i dalje su dominirali, ali su teško pronalazili put do mreže. Gosti su svojom srčanošću odolijevali, ali su na kraju ipak primili drugi zgoditak, koji je ponovno postigao Igor Prajo i time donio pobjedu domaćoj momčadi.

-Stvaramo niz prilika, ali teško realiziramo. Moramo popraviti realizaciju u napadu – nakon utakmice rekao nam je domaći trener Tomislav Filipović.

-Domaći imaju kvalitetniji sastav. Mi smo im pružili odličan otpor, a u nekoliko navrata smo ozbiljno ugrozili njihova vrata – zadovoljan igrom svoje momčadi bio je trener Mladosti Nikica Hat.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598110″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content