Počelo prikupljanje uzoraka za 15. županijsko i 12. međunarodno ocjenjivanje meda

Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama s područja Virovitičko-podravske županije, objavili su Javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 15. županijsko i 12. međunarodno ocjenjivanje meda.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca prijavnice te dostavljanjem uzorka meda. Obrazac Prijavnice moguće je preuzeti na porti u zgradi Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, a dostupan je i na službenoj stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr ili OVDJE.

Ove se godine proglašenje najboljih ocjenjivanja meda neće održavati u sklopu Agroexpa, koji je zbog epidemije korona virusa odgođen. Pobjednik ocjenjivanja će biti javno objavljen, a dodjela priznanja će se održati, ako to bude u skladu s epidemiološkim prilikama.

Prijave i uzorci dostavljaju se najkasnije do 4. rujna 2020. godine na adresu: Virovitičko-podravske županije, Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu, Trg Lj. Patačića 1, 33000 Virovitica, 033/638-140 (kontakt osoba: Predrag Mrmoš) ili 033/638-141 (kontakt osoba: Dario Ripli).

Obrazac prijave (preuzmi)

Javni poziv (preuzmi)

(www.vpz.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content