Pred nama je bogat sportski vikend na nogometnim terenima, doznajte raspored odigravanja utakmica

U subotu, 18. srpnja se u virovitičkim prigradskim naseljima igraju dva malonogometna turnira ulica. Riječ je o Memorijalnom turniru “Nikola Kolaković” u Rezovcu i turniru ulica u Podgorju. Oba turnira počinju u 15 sati.

Nogometaši Virovitice gostuju u Imbriovcu kod Borca, koji je već nekoliko sezona jedna od vodećih momčadi 1. županijske lige Koprivničko–križevačke županije. Utakmica počinje u 17:30 sati.

Nogometaši Pitomače sudjeluju na jakom turniru u Prugovcu. U subotu, 18. srpnja u 17 sati igraju s Kalinovcem, a u 19 sati s Bušpanom iz Kozarevca. U nedjelju se igra za poredak.

Na stadionu Park u Suhopolju igra domaći četvrtoligaš i županijski prvoligaš Mladost iz Čačinaca, dok na bušetinskom Bereku igra domaći Graničar Bušetina i Zdenka iz Velikih Zdenaca. Utakmice počinju u 18 sati.

Na nogometnom igralištu Mladosti u Vukosavljevici u subotu, 18. srpnja igra se drugi završni dan noćnog turnira. Utakmice počinju u 20:30 sati.

U nedjelju, 19. srpnja na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju u 18 sati Bratstvo ugošćuje Borovu. U isto vrijeme na Jelavu Turanovac je domaćin Omladincu iz Korije. Rezovac također u 18 sati na svom Laništu igra s Gradinom.

Milanovački Sokol na svom travnjaku u 18:30 sati odmjerit će snage s Podgorjem.

Na nogometnom igralištu u Čađavici u nedjelju, 19. srpnja igra se Memorijalni turnir “Bero i Zvonko”. Na turniru sudjeluju: Mladost iz Miljevaca, Crnac, Standard iz Nove Šarovke i domaća Mladost 1930. Turnir počinje u 16 sati.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content